U Podgorici uhapšene tri osobe: Pare ukradene iz kladionice, narodne kuhinje, kazina...

Iz Uprave policije su kazali i da je podgorička policija protiv H.A. (23) iz Podgorce podnijela poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave zbog sumnje da je počinio tešku krađu
3856 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je tri osobe, dok je protiv jedne podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krađu u produženom trajanju uhapšen L.R. (35) iz Podgorice.

"On je kako se sumnja prvo iz unutrašnjosti jedne sportske kladionice, koristeći nepažnju zaposlene, ukrao 450 eura. Dva dana kasnije, osumnjičeni je, sumnja se, kao gost jednog hotela, sa recepcije ukrao mobilni telefon, nakon čega je pobjegao" rekli su iz Uprave policije.

Iz policije se kazali i da je uhapšen S.K. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krađu.

"S.K. je, kako se sumnja ušao u narodnu kuhinju, koja se nalazi u sklopu Hrama Hristovog Vaskrsenja, gdje je iskoristio nepažnju zaposlene u objektu i sa pulta ukrao drvenu kasu sa dobrovoljnim prilozima u kojoj se nalazio novac", piše u saopštenju Uprave policije.

Policija je takođe uhapsila i N.B. (23) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krađu.

"On je, kako se sumnja, ušao u unutrašnjost kazina "Admiral" i koristeći nepažnju zaposlene iz fioke radnog stola ukrao 450 eura nakon čega je pobjegao", poručili su iz Uprave policije.

Sve tri uhapšene osobe su privedene nadležnim tužiocima uz krivične prijave.

Iz Uprave policije su kazali i da je podgorička policija protiv H.A. (23) iz Podgorce podnijela poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave zbog sumnje da je počinio tešku krađu na štetu sportske kladionice "Max Bet".

"Sumnja se da je H.A. ovo krivično djelo počinio na način što je upotrebom orginal ključa, otvorio vrata sa zadnje strane objekta i iz njegove unutrašnjosti ukrao 1.696 eura kao i potvrde od aparata za klađenje", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: