U Podgorici uhapšenje tri osobe, pronađena droga

6121 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Podgorici sprovodeći aktivnosti na sprječavanju tzv. ulične prodaje opojnih droga uhapsila tri osobe. Oduzeto je oko 1,5 kg marihuane, 17 grama heroina, predmeti namjenjeni za konzumiranje opojnih droga, detonatorsku kapislu, municiju i okvir pištolja, saopšteno je iz policije.

J.L. (29) je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Kod njega je pretresom pronađeno i oduzeto 17 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin. ", saopšteno je iz policije.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi V.K. policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 200 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, predmete za koje se sumnja da su bili namjenjeni konzumiranju opojne droge, devet komada municije različitog kalibra, detonatorsku kapislu i okvir od pištolja.

"V.K. je lišen slobode zbog krivičnog djela nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se V.K. bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge marihuana, koju je kasnije prepakivao u manja pakovanja i stavljao u tzv. ulični promet ", navodi se u saopštenju.

Osim toga, policija je izvršila pretres prostorija koje koristi D.I. (20) kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 1,3 kg marihuane i dvije digitalne vage.

"On je lišen slobode zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se.

Bonus video: