Uhapšen Baranin, osumnjičen da je ukrao novac iz marketa u kom je zaposlen

"Izvršenim uviđajem na lica mjesta i kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je počinilac poznavao način i metodologiju rada zaposlenih u poslovnom objektu i iskoristio momenat kada su ovlašćena lica vršila brojanje dnevnog pazara", saopšteno je iz Uprave policije
11240 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Baranin G.O. (18) uhapšen je zbog sumnje da je maskiran ušao u kancelariju hipermarketa u kome radi i uz prijetnju pištoljem od dva zaposlena lica ukrao novac u iznosu od 18.651 euro, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

"Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar je juče oko 23,30 prijavljeno da je uz prijetnju pištoljem nepoznato maskirano muško lice od dva radnika hipermarketa u Baru otuđilo veću količinu novca i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su odmah postupili po prijavi i preduzeli niz aktivnosti u cilju identifikacije počinioca navedenog krivičnog djela.

Izvršenim uviđajem na lica mjesta i kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je počinilac poznavao način i metodologiju rada zaposlenih u poslovnom objektu i iskoristio momenat kada su ovlašćena lica vršila brojanje dnevnog pazara", saopšteno je iz Uprave policije.

Prilikom hapšenja policajci su pronašli i oduzeli pištolj marke CZ M88 cal. 9mm kao i cjelokupni iznos ukradenog novca.

Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: