Uhapšen Beranac: Naknadnim ljekarskim pregledom ustanovljeno prisustvo marihuane

Njemu je izrečena kazna zatvora od 15 dana, kao i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca i tri kaznena boda
20161 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Beranac D.R. (30) uhapšen je u subotu, nakon što je kod njega naknadnim ljekarskim pregledom ustanovljeno prisustvo marihuane.

Njega je zaustavila beranska policija koja sprovodi akciju pojačane kontrole saobraćaja sa fokusom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, droga ili psihoaktivnih supstanci

Njemu je izrečena kazna zatvora od 15 dana, kao i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca i tri kaznena boda.

"Saobraćajna policija Centra bezbjednosti Berane je sedmog marta 2020. godine sprovodila akciju pojačane kontrole saobraćaja sa fokusom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, droga ili psihoaktivnih supstanci. Kontrolisan je vozač D.R. (30) iz Berana, kod koga je naknadnim ljekarskim pregledom ustanovljeno prisustvo opojne droge "marihuana", te je ova osoba lišena slobode i uz Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka privedena Područnom organu za prekršaje Bijelo Polje - Odjeljenje Berane. Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 15 dana, zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od 3 mjeseca i 3 kaznena boda", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: