Uhapšen Danilovgrađanin, oduzeto oružje, municija, eksploziv...

"Pretresom lokacije koju koristi S.J. policijski službenici su pronašli i oduzeli 18 komada municije cal. 7,9mm, pet komada detonirajućeg štapina, određenu količinu eksploziva i osam detonatorskih kapisli", saopšteno je iz policije
7006 pregleda 1 komentar(a)
Oduzeto oružje, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 12.09.2019. 12:55h

Danilovgrađanin S.J. (46) uhapšen je juče u tom gradu, nakon što je policija u pretresima na dvije lokacije koje koriste uhapšeni i D.J. pronašla i oduzela eksploziv, oružje, municiju i druge predmete.

"Pretresom lokacije koju koristi S.J. policijski službenici su pronašli i oduzeli 18 komada municije cal. 7,9mm, pet komada detonirajućeg štapina, određenu količinu eksploziva i osam detonatorskih kapisli. Na lokaciji koju koristi D.J. službenici policije su pronašli i oduzeli lovačku pušku, karabin, 20 komada municije za lovačku pušku i 10 komada municije cal. 7,9mm", stoji u saopštenju Uprave policije.

S.J. je uhapšen i biće uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"U odnosu na oružje pronađeno kod D.J. nadležni tužilac će se naknadno izjasniti", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: