Uhapšen Mojkovčanin: Upali u kuću, pretukli vlasnika i ukrali novac?

Kod Z.V. su pronađeni predmeti za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja krivčnog djela i oni će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru
9925 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Mojkovčanin Z.V. (34) uhapšen je nakon što je policija, kako je saopšteno, rasvijetlila krivično djelo razbojništvo. Za još dvije osobe se traga.

"Dežurna služba Centra bezbjednosti Bijelo Polje je obaviještena da je u prostorije Hitne medicinske pomoći pristupio B.S. (40) iz Bijelog Polja sa povredama nastalim iz nasilja na ukazivanje ljekarske pomoći.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je 22. novembra 2019. godine oko 18,00 časova na štetu B.S. počinjeno krivično djelo razbojništvo. Tom prilikom su tri maskirana i naoružana lica došla do kuće oštećenog, polomila prozor i ušla u unutrašnjost kuće. Oni su krivično djelo počinili uz prijetnju nožem i dva pištolja. Z.V. je, sumnja se, oštećenom zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, dok ga je jedan osumnjičeni udario pištoljem u predjelu glave, nakon čega su mu, kako se sumnja, otuđili novac u iznosu od oko 2.200 eura. Treći osumnjičeni je prilikom izlaska iz kuće ispalio jedan hitac iz pištolja u za sada nepoznatom pravcu", saopšteno je iz Uprave polciije.

U koordinaciji sa mojkovačkom policijom Z.V. je juče uhapšen i uz krivičnu prijavu će biti predat tužiocu u VDT Bijelo Polje.

Kod Z.V. su pronađeni predmeti za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja krivčnog djela i oni će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Bonus video: