Uhapšen Novljanin: Policija oduzela kokain, marihuanu, digitalnu vagu, novac i municiju

"Pronađene opojne droge i drugi predmeti su oduzeti od Đ.Ž. uz izdatu potvrdu o privremeno oduzetim predmetima, nakon čega su upućeni u Forenzički centar u Danilovgradu radi sprovođenja potrebnih vještačenja"
5910 pregleda 1 komentar(a)
Herceg Novi (Ilustracija), Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi (Ilustracija), Foto: Slavica Kosić

Hercegnovska policija pretresla je stan i druge prostorije u kojima boravi Đ.Ž. (24) iz Herceg Novog i tom prilikom oduzela 42 grama opojne droge kokain, manju količinu marihuane, digitalnu vagu za precizno mjerenje, novac za koji se sumnja da je stečen od prodaje droge, kao i izvjesnu količinu municije različitog kalibra.

Đ.Ž. je uhapšen i protiv njega je podnesena krivična prijava, a osumnjičen je za uličnu prodaju droge.

"Pronađene opojne droge i drugi predmeti su oduzeti od Đ.Ž. uz izdatu potvrdu o privremeno oduzetim predmetima, nakon čega su upućeni u Forenzički centar u Danilovgradu radi sprovođenja potrebnih vještačenja. Osumnjičeni Đ.Ž. je uz krivičnu prijavu 7.8.2019.godine sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", saopšteno je iz Centra bezbjednosti (CB) Herceg Novi.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su se bavili uličnom prodajom droga, krivična prijava je podnijeta i protiv A.G. (18) iz Pljevalja i R.V. (24) iz Podgorice,

Policiija iz Herceg Novog, Kotora i Tivta je u posljednjih 10 dana izvršila 15 zaplijena različitih vrsta opojnih droga (kokain, heroin, LSD, anfetamin, ekstazi i marihuana).

Bonus video: