Uhapšen Podgoričanin: Policija oduzela heroin i marihuanu

U saopštenju se navodi da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se M.B. duži vremenski period bavio tzv. uličnom prodajom heroina i marihuane
6949 pregleda 0 komentar(a)
Pronađena droga, Foto: Uprava policije
Pronađena droga, Foto: Uprava policije

Podgorička policija oduzela je heroin i marihuanu i uhapsila M.B. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšten je danas iz Uprave policije.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su pretresli stan i druge prostorije koje koristi M.B. (29) iz Podgorice. Tom prilikom su pronašli i oduzeli: četiri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine 18,4 grama, pvc pakovanje u kojem se nalazilo 146 različitih tableta, pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana, još tri pakovanja sa sadržajem supstance za koju se sumnja da je heroin, dvije plastične kutije sa sadržajem materije nepoznatog porijekla kao i rokovnik sa imenima i novčanim iznosima", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se M.B. duži vremenski period bavio tzv. uličnom prodajom heroina i marihuane, na način što je nabavljao ove opojne droge u većim količinama koje je nakon toga prepakivao u manja pakovanja sa namjerom daljeg stavljanja u promet na uličnom nivou.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krvično djelo. Pronađena i oduzeta materija biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: