Uhapšen vozač u HN: Vozio pijan i udario dva pješaka?

U saopštenju Uprave policije se navodi da su policajci konstatovali da je Đ.D. upravljao vozilom uz prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,3 g/kg
6506 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije saopštila je danas da je sinoć u Herceg Novom uhapšen Đ.D. vozač koji je vozeći pod dejstvom alkohola udario dva pješaka.

"Sinoć, oko 21,35 u Herceg Novom, se dogodila saobraćajna nezgoda, usljed koje je došlo do obaranja dva pješaka, koja su zadobila povrede. Do nezgode je došlo, kada je vozač Đ.D, upravljajući motornim vozilom marke BMW X5 hercegnovskih registarskih oznaka udario pješake, K.V. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede i Š.M, koji je zadobio lake tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su policajci konstatovali da je Đ.D. upravljao vozilom uz prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,3 g/kg.

"Povrijeđeni pješaci su zbrinuti u medicinskoj ustanovi, radi pružanja medicinske pomoći, dok vozač je lišen slobode i zadržan u prostorijama Centra bezbjednosti Herceg Novi. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.", rekli su iz Uprave policije.

Uprava policije je juče najavila pojačanu kontrolu saobraćaja, posebno vozača koji upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola.

Bonus video: