Dvoje uhvaćeno u ilegalnoj sječi stabala na Ćemovskom polju

Sva nelegalno posječena stabla, kao i drveće koje je uklonjeno zbog posljedica nevremena bice iskorištena za ogrijev socijalno ugroženih kategorija stanovnika Podgorice
6572 pregleda 10 komentar(a)
Ćemovsko polje (ilustracija), Foto: Luka Zeković
Ćemovsko polje (ilustracija), Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.02.2019. 14:51h

Službenici Komunalne policije uhvatili su danas osobu koja ilegalno sjekla stabala na Ćemovskom polju, iza stočne pijace.

"Lice je identifikovano i od njega je oduzeta otuđena količina drva kao i motorna šega. U skladu sa zakonskom procedurom lice je sankcionisano od strane službenika komunalne policije, a protiv njega će gradsko društvo podnijeti krivičnu prijavu", saopšteno je iz PG biroa.

Komunalna policija je potom, oko 16.40 na Ćemovskom polju, u blizini Konika, uhvatila još jednu osobu u vršenju nelegalne sječe drveća.

Lice je sankcionisano od strane službenika Komunalne policije, a protiv njega će nadlezno gradsko društvo podnijeti krivičnu prijavu", kazali su iz PG biroa.

Kako se navodi, sva nelegalno posječena stabla, kao i drveće koje je uklonjeno zbog posljedica nevremena bice iskorištena za ogrijev socijalno ugroženih kategorija stanovnika Podgorice.

Bonus video: