Umalo tragedija na vjeridbi u Nikšiću: Buduća mlada ranjena iz pištolja - Vijesti.me
ZBOG NEPRIJAVLJIVANJA CIJELOG SLUČAJA KAZNU PLAĆAJU I VLASNICI LOKALA

Umalo tragedija na vjeridbi u Nikšiću: Buduća mlada ranjena iz pištolja

''Postupajući po prijavi da je u Medicinski centar u Nikšiću pristupila ženska osoba sa povredama nastalih od vatrenog oružja, policija je došla do sumnje da je M.K. (56) na jednom slavlju ispalio projektil iz revolvera koji je nanio laku tjelesnu povredu ženskoj osobi"

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Vjereničko veselje u svadbenom salonu „Knjaz“, na Brlji, u petak 11.10. moglo je imati tragične posljedice po D.K., buduću mladu, nakon što je tokom slavlja ranjena u nogu iz pištolja, saznaje portal Onogošt.

Zbog toga je podnijeta krivična prijava protiv Nikšićanina M.K. (56).

Kako je tačno došlo do ranjavanja nije poznato. 

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću se ovih dana bavi tim slučajem.

„Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću formiralo je predmet povodom ranjavanja D.K. u svadbarskom salonu “Knjaz “ u Nikšiću, te da je u toku izviđaj protiv M.K. iz Nikšića, zbog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti  i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navodi se u odgovoru ODT-a portalu Onogošt.

''Postupajući po prijavi da je u Medicinski centar u Nikšiću pristupila ženska osoba sa povredama nastalih od vatrenog oružja, policija je došla do sumnje da je M.K. (56) na jednom slavlju ispalio projektil iz revolvera koji je nanio laku tjelesnu povredu ženskoj osobi.  M.K. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija'', navodi se u saopštenju Uprave policije.

Zbog neprijavljivanja čitavog slučaja i vlasnici objekta platiće kaznu do 2.000 eura po Zakonu o javnom redu i miru, prenosi Onogošt.

“Takođe postupajući tužilac u predmetu je dao uputstvo ovlašćenim licima Uprave policije – CB Nikšić, da protiv vlasnika, odnosno odgovornog lica u objektu pokrenu prekršajni postupak,  budući da isti nijesu prijavili predmetni dogadjaj”, navodi se u odgovoru ODT-a.


Vidi sve komentare