URA: Da nije korupcije u tužilaštvu, Mugoša bi bio iza rešetaka

„Pitamo čelnike crnogorskog tužilaštva je li neko od njih dobio na poklon stan od „komšije“, pa sada drhte pred njim a o krivici istog „ni udaljenih sumnji nemaju“...", navode iz URA
3654 pregleda 11 komentar(a)
Mugoša i Đukanović (arhiva), Foto: Zoran Đurić
Mugoša i Đukanović (arhiva), Foto: Zoran Đurić

"Bivši gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, trebao bi, samo zbog toga što će građani da zbog njegove poslovične bahatosti, drskosti i nezakonitog inaćenja i propusta morati da plate 4,5 miliona eura kompaniji „KIPS“, da bude odmah procesuiran i stavljen iza rešetaka", kazali su danas iz podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA.

"Bahatost pomiješana sa inaćenjem i nesposobnošću bivšeg gradonačelnika Podgorice pravosnažnom presudom iz Strazbura još više dobija na snazi a isti bi trebao da odgovara zbog štete nanešene i državi i građanima", kažu oni.

„Mugoša, proslavljeni kadar DPS-a po kriminalu, korupciji i bahatosti već odavno je trebao da se nađe iza rešetaka zatvora jer je Podgoricu, Crnu Goru i sve građane oštetio za milione eura, što polako i izlazi na vidjelo“, ističu oni.

Ne gaje, kažu iluzije, da će "marionetske tužilačke institucije sa kriminalnim likovima na čelu išta uraditi povodom procesuiranja Mugoše, ali obećavaju da će Mugoša i svi funkcioneri DPS-a morati odgovarati zbog svojih kriminalnih radnji".

„Pitamo čelnike crnogorskog tužilaštva je li neko od njih dobio na poklon stan od „komšije“, pa sada drhte pred njim a o krivici istog „ni udaljenih sumnji nemaju“. Mi vjerujemo da će dan kad će Mugoša i ostali funkcioneri DPS-a odgovarati pred licem pravde i građanima doći brzo, jer Crnoj Gori je dosta potkradanja, kriminala, korupcije, bahatosti, neznanja i nesposobnosti. Građani će odnijeti pobjedu u svemu ovome“, zaključuju iz podgoričke URE.

Bonus video: