Tri osobe uhapšene zbog pljački u Podgorici

Dvojica uhapšenih se sumnjiče da su maskirani, prijeteći nožem pljačkali kladionice u glavnom gradu
13608 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 27.02.2020. 14:23h

Podgorička policija rasvijetlila je sedam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta i uhapsila trojicu osumnjičenih.

Podgoričanin L.V. (32) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio pet krivičnih djela.

"Sumnja se da je L.V. počinio dva krivična djela razbojništvo na način što je maskiran, uz prijetnju nožem otuđio novac iz sportskih kladionica. Takođe se sumnja da je izvršio i tri krivična djela krađa na štetu dvije sportske kladionice i jednog trgovinskog preduzeća u čije je objekte je, kako ukazuju dokazi, vršio provale i otuđio određenu količinu novca", saopšteno je iz Uprave policije.

L.V. je priveden nadležnom državnom tužiocu uz krivičnu prijavu.

Takođe, azilant A.B. (31) iz Alžira uhapšen je zbog krađe u glavnom gradu.

"Podgorička policija je rasvijetlila krivično djelo razbojnička krađa koje je izvršeno uz upotrebu sile na štetu zanatske radnje u jednom podgoričkom naselju. Kako se sumnja, razbojničku krađu je izvršio A.B. (31) iz Alžira, lice sa statusom azilanta u Crnoj Gori koji je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu", navode iz policije.

Zbog sumnje da je maskiran i prijeteći nožem opljačkao jednu kladionicu u Podgorici, uhapšen je i Bjelopoljac M.N. (33).

"O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu razbojništvo i naložio da se M.N. liši slobode, te da se uz krivičnu prijavu privede nadležnom državnom tužiocu.

Bonus video: