Vuksanović Stanković: Najprizemnije neistine Kneževića; Stanković: Bezočna laž

"Radi javnosti i crnogorskih građana saopštavam da se radi o najobičnijim lažima", saopštila je Vuksanović Stanković
26568 pregleda 96 komentar(a)
Draginja Vuksanović Stanković, Foto: Boris Pejović
Draginja Vuksanović Stanković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 07.10.2019. 15:54h

Navodi Duška Kneževića su najobičnija laž, saopštila je predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

Ona je reagovala na tvrdnje predsjednika Atlas grupe da su Ivica Stanković, vrhovni državni tužilac i njegova supruga Draginja Vuksanović Stanković, bili gosti u hotelu Princess u Baru, da su imali VIP kartice, te da su im svi dugovi otpisivani na račun troškova reprezentacije

"U posljednih 7 godina od kada obavljam funkciju poslanika Skupštine Crne Gore, u hotelu Princes sam boravila ukupno tri puta. Dva puta povod je bio odlazak sa maloljetnom kćerkom na bazen, dok je treći put povod bio porodična rođendanska večera moje majke. Naravno, sve troškove prema hotelu uredno sam izmirila, kao i moja majka povodom njene rođendanske večere", saopštila je Vuksanović Stanković.

Dodaje da razumije da je "u crnogorskim prilikama politika pogodno tle za različite diskvalifikacije".

"Pa tako i ovim povodom. Radi javnosti i crnogorskih građana saopštavam da se radi o najobičnijim lažima. Naravno i ovakve podmetačine će proći, ali radi građana i javnosti, zbog javne funkcije koju obavljam, bila sam dužna da reagujem jer se moje ime spominje u kontekstu najprizemnijih neistina", zaključila je Vuksanović Stanković.

Njen suprug, vrhovni državni tužilac (VDT) Ivica Stanković je takođe demantovao tvrdnje Kneževića.

Ivica Stanković
Stanković(Foto: Boris Pejović)

"Još jednom pozivam lice sa potjernice da objavi sve snimke na kojima se navodno nalazim i ja. Bezočna je laž da sam bio redovni gost njegovog hotela. U hotelu u njegovom vlasništvu boravio sam samo jednom i to ne kao gost hotela, već kao gost na privatnoj, porodičnoj večeri koja je bila organizovana pored otvorenog bazena ovog hotela", istakao je Stanković.

Bonus video: