Demokrate: Drago nam je da je neuki poslanik priznao grešku

59 pregleda 5 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 01.11.2018. 17:47h

Dobro je što je Nikola Divanović kod pisanja svog prethodnog saopštenja u pomoć pozvao narodnu mudrost, jer sad tekst koji potpisuje prosto odiše iskustvom, i to viševjekovnim – kao da su saopštenje pisali svi poslanici DPS-a u aktuelnom mandatu, a ne Divanović sam, navode iu Demokrata.

"Drago nam je što je neuki poslanik DPS-a, Nikola Divanović, makar priznao grešku i konačno uvidio ono što se nauči već na prvoj godini političkog staža: Vlada ipak može da utvrđuje nacrte zakona. Neukost Divanovićeva, međutim, ne bi trebalo nikog da začudi, pogotovo ako se zna da je Divanović, dok su drugi pravili prve političke korake, kontao kako da sopstvenog oca proglasi veleizdajnikom, shvativši, valjda, da na očevoj navodnoj veleizdaji može i lično i politički profitirati. Jer, kad može Đukanović, što ne bi mogao i Divanović?", navode Demokrate.

Dodaju da Divanović "očito računa da će grijeh proglašenja vlastitog oca za izdajnika moći da iskupi sada kada se konačno vrati onamo gdje mu je bio i otac – u koaliciju sa DF-om".

"Još jednom mu čestitamo na konstituisanju nove parlamentarne većine DPS-DF. I ne prestajemo da mu se divimo. Odakle li mu samo tolika tolerantnost da može sjedjeti sa onima koje je koliko juče sramotno nazivao izdajnicima, teroristima i razbijačima države? Na kraju, pošto smo primijetili da Divanović voli da se bavi samo suštinama reći ćemo mu jednu suštinsku suštinu, a to je da nervoza u redovima njegovih raste jer smo ih uhvatili u pokušaju prevare da reformu zamijene kozmetičkim promjenama. To neće moći, Divanoviću. Zato ćuti, ne brukaj se.", navode Demokrate.

Ovim se zaključuje polemika između Demokratske Crne Gore i poslanika Divanovića

Bonus video: