Demokrate: Novaković podržao rušenje amfiteatra i sječu čempresa, ostao u zagrljaju DPS

"Pružili smo ti ruku i nastavićemo da je pružamo odbornicima Biram Bar koji su kalkulantski ili ne, ipak u četvrtak glasali sa nama i za dobro građana Bara. Što se tebe tiče Radomire Novakoviću, da se ne ljubimo"
231 pregleda 7 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Bar, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Bar, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 17.11.2018. 19:28h

Klub odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine (SO) Bar poručio je večeras predsjedniku partije Biram Bar, Radomiru Novakoviću Cakanu da je podržao rušenje amfiteatra i sječu čempresa, ostajući pritom u čvrstom zagrljaju Demokratske partije socijalista (DPS).

Demokrate su reagovale na saopštenje partije Biram Bar u kome se između ostalog navodi da "Demokrate opet, umjesto da se bave sobom, bave se drugima".

"Moramo priznati, ponadali smo se. Ali nakon poslednjeg "SMS-a" (s obzirom na broj slova u saopštenju), naša nada je utihnula. Možemo se ipak složiti u jednom, Radomire Novakoviću, ti nemaš Centralu u Podgorici. Tvoja Centrala jeste u Baru, tvoja Centrala jeste na prvom spratu Opštine Bar. Ali tvoju Centralu čine kancelarije lijevo od kancelarije lokalne partije Biram Bar. Centralu u kojoj si prvo 2014. spasio Demokratsku partiju socijalista propasti i gubljenja vlasti stavljanjem svojeručnog potpisa na koalicioni sporazum, a 2018. u toj istoj kancelariji i svojoj Centrali stavio još jedan potpis kako bi za uzvrat dobio malo ugodniju fotelju potpredsjednika opštine, jer ipak razumijemo da Poslovnik o radu Skupštine, za tebe u protekle četri godine nije predstavljao nimalo lako štivo", navodi se u saopštenju barskih Demokrata.

Oni su poručili da moraju priznati da su pokušali.

"Pružili smo ti ruku i nastavićemo da je pružamo odbornicima Biram Bar koji su kalkulantski ili ne, ipak u četvrtak glasali sa nama i za dobro građana Bara. Što se tebe tiče Radomire Novakoviću, da se ne ljubimo", kazali su iz Kluba dbornika Demokratske Crne Gore u SO Bar.

Bonus video: