Dio Svjetskog prvenstva u Rusiji: Aktivnosti i druženje u Delti za mališane

Sport Vision je za mališane spremio specijalne nagrade za pobjednike turnira i izazova koje smo spremili dok za muziku će biti zadužen DJ Balša Jovović
65 pregleda 0 komentar(a)
Navijači, Foto: Shutterstock
Navijači, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.06.2018. 08:13h

"Vijesti", u saradnji sa Fudbalskim klubom Budućnost i Tržnim centrom Delta u Podgorici, u petak 29. juna organizuju druženje za najmlađe povodom Svjetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji.

U duhu fudbala i Svjetskog prvenstva, odlučili smo da sve fanove fubala obradujemo događajem gdje će svi posjetioci moći da se dobro zabave i druže.

U petak 29. juna od 17-20 časova svi posjetioci će moći da učestvuju u mini fudbal turnirima, da se oprobaju u FIFA 2018 turniru na Sony playstation-u, slikaju sa najvećim zvijezdama svjetskog fudbala.

Najmlađi će moći da treniraju sa trenerima FK Budućnost, informišu se o akademiji najvećeg crnogorskog fudbalskog kluba i učestvuju u raznim zanimljivim aktivnostima.

Sport Vision je za mališane spremio specijalne nagrade za pobjednike turnira i izazova koje smo spremili dok za muziku će biti zadužen DJ Balša Jovović.

"Vijesti" vas čekaju u šoping centru Delta da se dobro zabavimo!

Bonus video: