DPS: Ogoljena neiskrenost, prevrtljivost i oportunizam Demokrata, napustili su salu

71 pregleda 7 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 30.10.2018. 19:02h

Današnja odluka Skupštine Glavnog grada o podizanju spomenika Josipu Brozu Titu ogolila je svu neiskrenost, prevrtljivost i oportunizam Bečićevih Demokrata, saopšteno je večeras iz Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada.

"Bila je ovo još jedna prilika da građanima Crne Gore pokažu svu svoju neozbiljnost i politički amaterizam. Kako drugačije tumačiti činjenicu da su Demokrate, po prvi put, formulisale i saopštile neki svoj politički stav, u ovom slučaju, da podržavaju inicijativu da Podgorica dobije spomenik Josipu Brozu Titu, a onda, ničim izavani, sem svojom kalkulantskom politikom, takav stav povukli, i tokom glasanja o ovoj tački dnevnog reda, napustili salu", navodi se u saopštenju Kluba odnornika DPS Glavnog grada.

Oni su dodali da će ova značajna odluka Skupštine Glavnog grada doprinijeti da se trajno očuva uspomena na istaknutu ličnost iz naše istorije, borca protiv fašizma, revolucionara, velikog državnika Josipa Broza Tita.

"Nažalost, sjednica na kojoj je donijeta biće upamćena po nezapamćenom poltičkom konvertitstvu koje su demonstrirali odbornici Demokratske Crne Gore, demantujući sebe u svega nekoliko dana", kazali su iz Kluba odnornika DPS Glavnog grada.

Skupština Glavnog grada danas je usvojila program podizanja spomen obilježja Josipu Brozu Titu u Podgorici, glasovima 38 odbornika, odnosno predstavnika vladajuće koalicije, kao i opozicionog Građanskog pokreta URA.

Bonus video: