18 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povrijeđena

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta
0 komentar(a)
raskrsnica, Masine, saobraćaj, Foto: Vesko Belojević
raskrsnica, Masine, saobraćaj, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.05.2012. 06:31h

U Crnoj Gori saobraćaj je umjerenog inteziteta i obavlja se nesmetano na svim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Na magistralnom putu Tuzi-Božaj saobraćaj se zbog radova obustavlja za teretna vozila od 12 do 17 sati, a za putnička od 14 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije tunela Tivran na magistralnom putu M-2, na dionici Ribarevina-Berane, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminu od 9 do 11, od 15 do 17 sati, kao i noću od 23 do 4 sata.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od 8 do 10 i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Radovi se izvode i na izgradnji Bulevara u Baru. Obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Radovi se izvode na magistralnom putu Kamenari-Kotor na izgradnji kablovskog voda na dionici Morinj-Kostanjica. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

U protekla 24 sata dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a tri osobe lakše povrede.

Bonus video: