26 saobraćajnih nesreća, četiri osobe teže povrijeđene - Vijesti.me
oprezno vozite!

26 saobraćajnih nesreća, četiri osobe teže povrijeđene

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz moguće kraće prekide, ne duže od deset minuta

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo 26 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe povrijeđene teže, a osam lakše.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 348 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 60 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 48 vozačkih dozvola i pet pari registarskih tablica.

Put Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Saobraćaj na regionalnom putu Mojkovac – Đurđevića Tara u prekidu je za sve kategorije vozila, zbog požara i opasnosti od odrona i požara, saopšteno je Auto-moto saveza Crne Gore (ASMCG).

Vozačima se savjetuje da, zbog visokih temperatura, izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana i da prave češće pause, kao i da poštuju saobraćajnu signalizaciju na brojnim dionicama na kojima su u toku radovi.

Na djelovima magistralnih puteva Bioče-Kolašin-Mojkovac, Podgorica - Sotonići - Petrovac; Debeli brijeg - Herceg Novi - Kotor - Budva-Bar - Sukobin i Podgorica - Cetinje - Budva zabranjen je saobraćaj za teretna motorna vozila čija najveća masa prelazi pet tona do 17 do 22 sata.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i instalacija, za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz betona i asfalta.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz moguće kraće prekide, ne duže od deset minuta.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz moguće kraće prekide, ne duže od deset minuta


Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu Plužine-Nikšić, na lokacijama Most, Plužine i Pivski manastir saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog sanacije klizišta.

Na magistralnom putu Rožaje - Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom.

Na regionalnom putu Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu Vlaškovec saobraća se jednom saobraćajnom trakom.

Zbog izgradnje mosta na port Mileni na dionici Ucinj-Ada izmijenjen je režim saobraćaja, koji se obavlja u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Za sve vrste motornih vozila zatvoren je saobraćaj na dijelu starog puta Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rrogame, zbog proširenja puta.