Učesnici javne rasprave poručili: Ako posječete drveće na jezeru,...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Panco_Vilja

20-03-2019 17:43h
Bravo,ne dajte našu prirodu.Iza ovih termita ništa neće ostati.Malo je sto su plaže i primorje nagrdili,sada treba i nacionalne parkove.Ako nastave sa ovim organizujte proteste(vikendom) i eto nas iz svih krajevs Crne Gore jer ovo nije sami lokalni problem već prirodno blago svih nas.✊?

Ulica_Cempresa

20-03-2019 18:27h
Tužna je ova Crna Gora...Ne dajte da udare na Nacionalni park i naravno,
računajte na nas ???

20-03-2019 19:21h

kako_da_ne

20-03-2019 21:06h
Ne zivim na Žabljaku i uvijek cu biti uz odluke koje narod donese ali se mora nesto uraditi na turistickoj ponudi Žabljaka...nekako mi se čini da priroda nije dovoljna da se privuku turisti sa svih strana...ne moraju se sjeci stabla oko jezera ali ima toliko prostora da se mogu napraviti mala etno sela , da se crnogorci mogu predstaviti kao dobri domacini,da se osmisle sadrzaji koji ce produziti boravak gostiju...nesto se mora uraditi..

kako_da_ne

20-03-2019 21:13h
Treba vidjeti Bled i Bohinj koji imaju sezonu 365 dana u godini...niti je tamo ljepsa priroda,niti je narod pametniji ali ako je cilj da se krene sa mrtve tacke,pod hitno treba poslusati sve pametne ljude,u krajnjoj liniji platiti nekoga da osmisli...imamo dragulj bez sjaja..

batospg555

20-03-2019 21:19h
Crno jezero jeste najvrijedniji dragulj NP Durmitor i nema potrebe da ga bilo ko dotjeruje da sjaji bolje...a mjesta za sadrzaje ima koliko hoces a ne na obali Crnog jezera.To samo mogu izmisliti nasi "biznismeni"...

batospg555

20-03-2019 21:22h
Pitanje je da li se pjesacka staza pravi i zbog toga da bi se na vec postojecem asfaltnom putu do Crnog jezera omogucilo gostima planiranih bungalova da automobilima dolaze do samog jezera i smjestaja a da se ostali posjetioci izmjeste na pjesacku stazu...ne bi me zacudilo i neki parking da nikne na obali.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: