Mandić: Molite se da nam budu okajani grijesi ako naudimo drugome

Lider DF-a je pozvao patrijarha Irineja, mitropolita Amfilohija, episkope Joanikija, Dimitrija i Atanasija da se "pomole za predstavnike srpskog naroda u Crnoj Gori u burnom periodu ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

traper

27-04-2019 10:20h
Srpski narod je dospio tu dje je zahvaljijuci vama evo 30 god.... Mozda bi i bilo dobro da vas zatvore na par godina da bi neko mladji pametiji dosao na celo DFa....

duco

27-04-2019 11:10h
I Milo je Srbin. Bio nekad, biće opet.

tgd

27-04-2019 10:21h
Tebe jedino kako jedesh mrsno u posni dan vidim, od junachkih djela za oprostit.

HocuCirilicniNIK

27-04-2019 10:26h
Какве кукавице и лажови. Треба знати оволико кмечати са говорнице, није то лако. Како вриште кад се ради о њиховој кожи. Срам вас било, угледајте се на Менделу и бројне друге. Срби немају политичке представнике. Не лажите. демократичејски фронт је по својој политици изразито антисрпска коалација приватника пијавица, који ЈЕДНУ СИТНИЦУ нису учинили за обеправљени српски народ ДЕЦЕНИЈАМА. Немате право да себе називате српским представницима.

Marco38

27-04-2019 10:28h
Ovi sad prijete,kao, a pola ih je na platnom spisku DBa. Sve su dogovorili,ne brinite se ni za jedne ni za druge.No po jednu koljenicu u Kristal pa da zapjevamo.

tandrket

27-04-2019 13:06h
Glumac, zeznuo Vucica. Ti ne mozes bit predstavnik ni jednog naroda. Zadatak ti je da razbijas jedinstvo opozicije i naroda. Tako providno to radis da ce te brzo prozrijet i oni sto te slijepo prate, a nema ih vise mnogo

Pregaoc

27-04-2019 13:14h
30 godina radiš za ovaj bolesni režim, uživajući svakog dana dok gledaš kako nam urnišu i čereče Crnu Goru. Ti jesi uvijek bio samo neprijatelj ove države.

vraneskisrbin

27-04-2019 14:09h
Svaka ti je ko njegoseva brate Andrija .bice pravde bog je veliki

MMajh

27-04-2019 15:46h
Ja da se pitam uhapsio bi te odmah za te prijetnje
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: