Svađa komšija zatvorila staru stazu

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Boka__Bokeljima

11-07-2019 17:24h
Kako neko moze da zagradi parcelu ako nije njegova svojina ? Ili je neko samo pregradio parcelu koja je njegova svojina i ne zeli da mu svako ide po imanju. Trba ovo malo detaljnije objasniti.

apsolutistaMN

11-07-2019 18:46h
60 godina je covjek dozvoljavao da se prolazi kroz njegovo, i sad oce da ga sabiju u top? Potpisivali peticije, ču'š.. dajte vi kroz vase put da prodje?

Nemezis

12-07-2019 16:08h
E pa ne moze preko tudjeg !!! Napravite stazu na vasu zemlju rodjaci
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: