Nrekić asfaltirao na divlje?

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

mshkreli

12-08-2019 23:45h
Kad bi se ovo asfaltiranje uradilo negdje drugo, nikome nista, ali graditi puteljke u Stoju smatra se "smrtnim grijehom".

RokerSMoracu

13-08-2019 01:53h
A nije se mogao malo siri put asfaltirat, no skoro kao biciklisticka staza.

Vasilije357

13-08-2019 06:36h
Боље да се асвалтирао онај путић до Свача, да не звекне опет какава "Свачка пијавица"...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: