O ratnim zločinima "samo koliko mora"

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Trbomir

12-08-2019 22:36h
Polakote novinaru. Koji Bošnjaci '92? Kao narodnost, još ne postoje, svi su Muslimani još uvijek, na popisu '91. kako u cg, tako u BiH, izvoli pronaći rezultate popisa!

Sportski

12-08-2019 23:00h
Musliman se pise malim slovom, osim ako nije prva rijec u recenici.

Trbomir

12-08-2019 23:42h
Jesi li siguran? Hajde proguglaj, vidi kad se piše velikim, kad malim, pa se javi opet.

rasprodajaPATRIOTIZMA

13-08-2019 03:29h
Neke stvari se ne smiju istrazivati jer su stavljene pod drzavnom tajnom,mnogi danas ugledni politicari, funkcioneri,drzavni sluzbenici i bizmismeni su oprali svoje biografije
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: