Ništa od gradnje hotela u centru Budve?

Sekretarijat koji vode Demokrate dobio svojstvo stranke u postupku izdavanja saglasnosti na idejno rješenje šestospratnog kondo hotela sa pet zvjezdica, DF čeka procjenu katastra... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

MasCia

14-08-2019 20:05h
Zavrsice im to Car ne brinite.

Mir_mir

14-08-2019 20:16h
Bravo za Nikolu Plamenca !

Emilijano Zapata

14-08-2019 20:21h
Ne mazit oci narodu nego sto cemo mi sa one dvije kule u centru budve od kojih su 70%stanovi za prodaju?

RokerSMoracu

14-08-2019 20:33h
Treba spojiti sve izgradjene zgrade betonom da se pretvore u jednu veliku gradjevinu i tako postanu svjetska atrakcija, moze se i more izbetonirat u veliki parking i kao prvi zapocnemo promociju betonskog turizma. Ovaj gradonacelnik je vele dobar za beton i ubjedjen sam da on to moze.

Commentator

14-08-2019 20:34h
Mislim da bi u Budvi, s obzirom na količinu izgrađenih objekata i broj ljudi koji u njima može da se smjesti, trebalo jedino proširivati plažu nanošenjem šljunka i pijeska, jer sav taj narod nema đe da stane.

GOT

14-08-2019 21:27h
Ajde jada počeli su i po Cetinju otkuplivati stare kuće i polako da grade apartmane. A kad odkupe što mogu po nižim cijenama koje su za Cetinje sada dosta veće odma će država uzeti kredit i napraviti put da do Budve budeš za 10 min a i mašineriju da zaposle.Onda udare reklamu kako je milina da na Cetinje staroj prijestonici spavaš na prijatnoj temperaturi a preko dana časkom u Budvu na kupanje i još nećeš čekati u kloni po 20min.

budnasam

14-08-2019 22:15h
DF i DPS ne podnose Demokrate jer im kvare dilove☺.Bravo počelo je da se odmotava klupko

rasprodajaPATRIOTIZMA

15-08-2019 03:49h
Zabetonirajte svije maloumne glave i tako nemate nista u njima osim mrznje prema ovoj zemlji i ljubavi prema parama

PatriaoMuerte

15-08-2019 05:15h
Svi oni koji se zalazu za dalju (bezpotrebnu) gradnju u Budvi, podrzavaju praksu pljacke gradskih resursa i dalje pranje para, koje je sprovodila DrPS-ovska banda na cijem su celu 30g. bili oni koji iz pozadine jos uvijek odlucuju o zivotu i smrti Budve i budvana.

pijetao

15-08-2019 07:22h
Neka naprave krstionicu u parku kao jedinstveni primjer religioznog turizma ????????
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: