Radnici "Grijanja" upozoravaju: Dajte plate, ili će kotlovi ostati hladni

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Protivnik_Nebuloznih_Vijesti

04-09-2019 20:51h
A što ovo ne date u Deskpot.. Posaljite sirom Evrope.. RADNICI U CRNOJ GORI 3. SEPTEMBRA PRIMILI PLATU ZA SEPTEMBAR ALI PROŠLE GODINE... No nemate kad od Mandića i Kneževića. Sad će bidon jedbu kolumnu o "Zaevu pederu i Mandiću ništa manjem"
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: