Spriječiti odlazak ljekara iz Pljevalja

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

mongro

19-10-2019 21:51h
Sve ljekara zatvorite ? Jedino tako ih možete zadrzati? A niko normalan neće sa bandom da tikve sadi!

tropa51

20-10-2019 08:40h
Uslovi rada utiču na rad ljekara. Sigurno. Ali ne odlaze zbog uslova. Nisu oni sudije pa da im od kancelarije i namještaja zavise rezultati rada. Tako rečeG-đa Medenica.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: