Prijetnja u crnogorskim vodovodima: U EU azbestne cijevi davno...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

dadoking50

18-11-2019 20:11h
Nije obaveza zato sto evropa ni u ludilu ne misli da imamo jos takve cijevi. Pogledajte sta se nalazi u filteru od cesme kad ga odsrafite sve ce vam biti jasno

CarJeGo

18-11-2019 20:21h
Da se vratimo na dukljanske vodovodee.. Nikad više 1918..? ? ? Ne brinite, sad nam nije ništaa... Pijete flaširanu vodu, iz plastike je mnogo zdravija, ali malo sjutra...! Hoćemo staklo i papir, nećemo plastiku.. ?

Montenegringo_resurrection

18-11-2019 21:18h
Ti vode pio nisi,no neku rakijčinu. ?

Montenegringo_resurrection

18-11-2019 21:22h
Zastrašujuće djeluje,ali nije baš tolika katastrofa.Azbest je visoko kancerogen jedino u obliku prašine i prilikom udisaja.Vjerovatno postoji i ovako neka doza koja može da zabrinjava,ali što danas nije kontaminirano.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: