VIDEO Ova rijeka je jedna od najzagađenijih u CG: Gračanica više ne može da čeka

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Cukar4

16-03-2020 19:58h
Nešto što je državno vlasništvo i briga je zagađeno i raspada se? Pa prosto nevjerovatno!

AstoJeOvoBezIrene2

16-03-2020 21:14h
Eeee kad bi mogla da se privatizuje

rasprodajaPATRIOTIZMA

17-03-2020 05:34h
Nasi umovi proglasise EKOLOSKOM DRZAVOM i stadose na tome a nisu proglasili MAFIJASKOM DRZAVOM ali i dalje uporno rade na tome.Kakav smo mi zatupljen narod kada svoje dvoriste sami unistavamo i zagadujemo kao da nasa djeca nece rasti ovdje,da je i tude bolje bi bilo cuvano

Maggelan

17-03-2020 08:17h
Није погодна за мини хидроцентралу иначе би је Блажо преградио на неколико мјста
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: