Policija kontroliše međugradski saobraćaj

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

NbarunZ

26-03-2020 10:34h
Ova informacija moze da se okaci o rep.Ko onda pusti ovolike ,,lokalne turiste,,sa cijelom familijom da dodju na Zabljak,a da in kroz cetiri ili pet gradova niko ne zaustavi.U Zabljaku vise Pg tabli ,vikendice otvorene,vikend stanovi,ko to zaustavi te uspjese doci.Vlada pid hitno da vrati ljude u mjesto boravka,ako se jedan zarazeni pokavi u Zb,kraj,zar mislite ovoliki zdravstveni sistem da se moze nositi sa ovim.Ljudi vrcite ove kucama,dolje je KBC,a odje gola ledina.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: