Veća mrlja sa prljavštinom pojavila se u Boki

O svemu je obaviještena Uprava pomorske sigurnosti i Inspekcija sigurnosti plovidbe čiji su predstavnici odmah izašli na lice mjesta i započeli istragu kako bi pokušali pronaći uzročnika ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Josica

19-05-2020 12:25h
Hvala vam na ovom clanku. Ovo je uobicajna slika izmedju Lepetana i Kamenara. Neubicajeno je da su braca Ban ovo uradili usred bijela dana . Oni ovo obicno rade pod okriljem noci ili kada je lose vrijeme pa dokazi njihovog kriminalnog unistavanja zaliva budu odneseni strujama i vjetrovima. Pomorski saobracaj (catare) ovo cine vec decenijama. Jos uvjek uljuljkani u uvjerenju da im niko nista ne moze, ne znaju da zaista mogu kako hoce ali ne i dokle hoce.

bokka2020

07-06-2020 18:03h
@Josica
da nije kruzer... sram ga bilo

medenabezakonje

19-05-2020 13:57h
Smiješno. Ko kontroliše Banove catare? Gdje odlažu sludge iz mašinskih kaljuža? Niko ne smije kazati - ćić! Sve če se završiti na ovom kriminalnom činu, koji godinama ekološki upropašćavaju Bokokotorski Zaliv. Milo i kumovi su nedodirljivi...

medenabezakonje

19-05-2020 14:17h
Catare su van svih Pomorskih standarda! Nemaju separatore za odmašćivanaja zauljenih voda iz kaljuža. Lučke Kapetanije i Uprava pomorske sigurnost ne smiju da se umiješaju u svoj posao. Pod strogom su kontrolom Familije... Kao i sve institucije u "Privatnoj latifundiji".

medenabezakonje

19-05-2020 14:23h
Zbog ileganog i kriminalnog ispumpavanja sludge-a sa catara u more između Lepetana i Kamenara, Banovi su trajno uništili riblji biodiverzitet od Opatova do Veriga. Zločin protiv prirode u "Ekološkoj državi". Zločin bez kazne!

Ludipop

20-05-2020 04:29h
Mislite,pojavila se Boka u prljavštini...?

detlicpero

20-05-2020 06:41h
Zamislite što bi se tek činjelo da nije institucija sistema, da ne koračamo tako sigurno ka evropskim i evroatlanskim integracijama, da ne dijelimo evropske vrijednosti i da se ne poštuju zakoni!?A tek da nam nije "Bokobrana", sve bi pošlo u ... Ovako nam je barem Vrmac zaštićen i čist!

piano3945538997

25-05-2020 06:22h
Korono vrati se
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: