Nagradna akcija povodom rođendana: Poklanjamo 10 Xiaomi pametnih telefona!

U srijedu, 27.januara, Portal Vijesti obilježava 10 godina svoga rada. Kao portal koji je potpuno promijenio medijsku scenu Crne Gori nastojaćemo da budemo još bolji, brži i predaniji još boljem izvještavanju čitalaca koji su nam tokom godina ukazali veliko povjerenje. Za njih smo, tim povodom, spremili i nagradnu akciju u kojoj poklanjamo 10 pametnih telefona

134656 pregleda 339 reakcija 83 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

U želji da se zahvalimo desetinama hiljada članova Vijesti+ zajednice, Portal Vijesti je za sve članove Vijesti+ zajednice pripremio nagradnu akciju gdje poklanjamo čak 10 pametnih telefona - pet telefona Xiaomi Mi10,5G, 8/128GB i pet modela Xiaomi Mi10 Lite, 5G, 6/128GB.

Tokom proteklih deset godina istraživali smo, ukazivali na probleme, opominjali i podsjećali na važne teme koje se tiču naše zajednice, isticali uspješne priče, ali i bili društveno odgovorni. Trudili smo se da promovišemo kulturu i kulturne vrijednosti društva kroz razne akcije, promocije knjiga, mladih autora, slikara, pisaca i mnogih drugih.

Tim povodom, pozivamo sve članove Vijesti+ zajednice da nam pošalju kreativne ideje na temu: „Moje iskustvo sa portalom Vijesti“. Pustite mašti na volju, a deset najkreativnijih fotografija, tekst poruka zašto pratite Portal Vijesti, video materijal ili neki drugi kreativni izraz nagradićemo sa po jednim pametnim telefonom.

Vaše članstvo u Vijesti+ zajednici vama donosi brojne pogodnosti, a nama omogućava da kreiramo kvalitetniji sadržaj i bolje se upoznamo sa željama naših čitalaca. Ukoliko još niste postali član Vijesti+ zajednice, to možete učiniti klikom na ovaj LINK. Dodatne instrukcije oko registracije možete pogledati OVDJE.

Šta je potrebno da uradite da biste učestvovali?

Potrebno je da se uključite u nagradnu akciju na Portalu Vijesti u skladu sa pravilima koja su naznačena niže u tekstu. Svi učesnici koji ne budu zadovoljavali jedan od navedenih uslova neće imati pravo učešća i njihovi materijali neće ući u izbor top 20 koji će biti objavljeni na Portalu Vijesti na dalje glasanje.

Do nedjelje 24.01. u 23:59h, šaljite nam vaš materijal na mejl vijestiplusakcija@vijesti.me. U mejlu navedite naziv vašeg rada, kontakt podatke autora (ime, prezime, grad i broj telefona) i e-mail sa kojim ste registrovani na Vijesti+.

Redakcija Vijesti će u ponedjeljak 25.01. tokom dana objaviti 20 najboljih radova u odabiru naše redakcije na portalu www.vijesti.me. Nakon toga slijedi glasanje.

Zato pozovite prijatelje da glasaju, šerujte i razglasite jer će autori 10 radova koji budu imali najviše glasova naših čitalaca biti nagrađeni sa po jednim pametnim telefonom. Glasanje će trajati do 26.01. u 23:59h, a pobjednici će biti proglašeni na portalu Vijesti u srijedu 27.01.

Srećno!

Pravila učestvovanja

  1. Učesnici mogu biti samo registrovani članovi Vijesti+ zajednice.
  2. Pravo glasa imaju svi registrovani i neregistrovani čitaoci portala Vijesti.
  3. Nagrade se mogu preuzeti od 1. februara na portirnici Vijesti (ukoliko neko od dobitnika bude van Podgorice, Vijesti će ih kontaktirati radi dogovora oko preuzimanja).
  4. Za prvih 5 mjesta (1-5), nagrada je XiaoMi 10T, 5G, 8/128GB dok je za drugih 5 mjesta (6-10) nagrada Xiaomi 10T Lite, 5G, 6/128GB
  5. Jedan učesnik može poslati samo jednu fotografiju/video zapis.
  6. Materijal može biti fotografija, video zapis, crtež, tekst ili drugi kreativni sadržaj na temu „Moje iskustvo sa Portalom Vijesti“
  7. Pobjednici nagradne igre su oni autori čiji radovi budu imali najviše glasova po završetku glasanja na portalu www.vijesti.me
  8. Glasanje će biti organizovano na Portalu Vijesti u članku koji će biti na vidljiv na naslovnoj strani bez obzira da li čitalac pristupa sa desktop uređaja, mobilnog pretraživača ili mobilne aplikacije.
  9. Od učesnika se očekuje da poštuju pravila, a Vijesti nijesu odgovorne za aktivnosti čitalaca koji na bilo koji način, nepoznat redakciji, mogu zloupotrijebiti glasanje.

Bonus video: