DF Budva: Liješević zbog ličnog interesa zloupotrebljava Turističku organizaciju Budva

"Bivša direktorica je po uhodanom DPS medotu podigla medijsku galamu sa ciljem da po svaku cijenu zadrži direktorsku fotelju i sa željom da od javnosti sakrije osnovnu istinu da joj je istekao mandat i da je razriješena"

6561 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Demokratski front
Foto: Demokratski front

Budvanski odbor Demokratskog fronta poručio je da Maja Liješević "treba da objavi kako je platila 150.000 eura za otkazani novogodišnji program i ko je u svemu tome napravio dil".

Oni su reagovali na saopštenje Liješević koja je podnijela krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Marka Carevića.

"Saopštenje je nezakonito ispred TOB-a objavila razriješena direktorica Maja Liješević. Građani treba da znaju da je to saopštenje lažne direktorice inače kadra i čuvara lika i djela Dragana Purka Ivančevića, zloupotrijebila ime i službeni mejl ove organizacije. Sadržaj i navodi protiv predsjednika Skupštine TOB-a Marka Carevića i Nemanje Kuljače, v.d. direktora Turističke organizacije Budva su bestidno lažni do mjere da ih je neukusno komentarisati i najbolje govore,na šta je sve spremna bivša direktorica Turističke organizacije Budva. Umjesto da, da odgovor da li će TOB zbog njenih nepočinstava morati da plati svih 150.000,00 eura bez obzira što je program otkazan i ko je u svemu tome napravio dil. Bivša direktorica je po uhodanom DPS medotu podigla medijsku galamu sa ciljem da po svaku cijenu zadrži direktorsku fotelju i sa željom da od javnosti sakrije osnovnu istinu da joj je istekao mandat i da je razriješena. Najveći problem gospođe Liješević, koji želi da sakrije od javnosti je taj što se uvukla u nezakonito činjenje jer je bez odluke Izvršnog odbora i bez obavljene zakonske procedure nabavke, angažovala izvođače za nastup na Novogodišnjem koncertu u vrijednosti od oko 150.000,00 eura, što nikada od osnivanja TOB-a nije urađeno”, naveli su iz DF-a.

Kao doskorašnji DPS pomoćnik direktora Nacionalne turističke organizacije, kako navode, "Liješević se koristi providnim DPS metodama pa učestalim lažnim objavama, izjavama, blaćenjem i krivičnim prijavama pokušava da u javnosti stvori neku svoju istinu".

"Koristeći se sredstvima lišenih bilo kakvih moralnih skrupula želi da opravda svoje odbijanje da preda dužnost sa koje je razriješena 11.11.2021. godine. Svojim ponašanjem duboko je zabrazdila u zonu krivične odgovornosti i nanosi ogromnu medijski štetu Turističkoj organizaciji Budve a posebno zaposlenima koji ne mogu da prime plate za novembar. Nadamo se i vjerujemo da će se bivša direktorka u što skorije vrijeme, trijezne glave, prizvati pameti i omogućiti nesmetan rad TOB-a ili će u suprotnom protiv nje i njenih pomagača preduzeti sve zakonske mjere kako bi ih konačno dozvali poznaniju prava “, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: