Abazović obišao Rabrenovića i obećao jaču i organizovaniju borbu protiv kriminala i kriminalaca

Abazović je Rabrenovića posjetio u društvu predsjednika opštine Berane Tihomira Bogavca i direktora bolnice dr Milorada Magdelinića

32919 pregleda 34 reakcija 34 komentar(a)
Foto: Tufik Softić
Foto: Tufik Softić

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović posjetio je jutros u Opštoj bolnici u Beranama Iva Rabrenovića, koji je ranjen zalutalim metkom tokom obračuna dvije kriminalne grupe juče u ovom gradu.

On je kazao da mi je bila dužnost da ovo učini i obećao još jaču i organizovaniju borbu protiv kriminala i kriminalaca koji nose pištolje po ulicama i predstavljaju prijetnju običnim građanima.

Abazović je Rabrenovića posjetio u društvu predsjednika opštine Berane Tihomira Bogavca, direktora bolnice dr Milorada Magdelinića i CB Berane Raduna Stojanovića.

Potpredsjednik Vlade je iskoristio priliku i da pravoslavnim vjernicima čestita Badnji dan i Božić, uz žaljenje što, kako je kazao to čini u ovakvoj prilici.

Potpredsjednik Vlade je u Beranama potvrdio pisanje Vijesti da prima prijetnje zbog istrage ubistvo Duska Jovanovića.

On je rekao da su svi koji su pokušavali da istražuju ovaj slučaj dobijali prijetnje, ali da se moraju svi uključiti u istragu kako bi se ovaj slučaj riješio.

"U dobrim sam odnsosima sa Krivokapićem"

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazovic je, odgovarajući na pitanja novinara u Beranama, kazao da je u jako dobrim odnosima sa premijerom Krivokapicem.

On je rekao da se nisu čuli posljednja dva dana ali da imaju redovnu komunikaciju, a sve navode o neslaganju izmedju njih dvojice nazvao medijskim spekulacijama.

Bonus video: