Protest podrške Đokoviću u Nikšiću, Kovačević dva dana zaredom krši epidemiološke mjere

Među okupljenima bili su i predsjednik OO SNP Nikšić Nenad Marković, predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović, poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović

36954 pregleda 669 reakcija 128 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

U centru Nikšiću organizovan je skup podrške teniseru Novaku Đokoviću.

Na Trgu Slobode okupilo se više desetina građana.

Među okupljenima bio je i predsjednik Opštine Marko Kovačević koji je kazao da je iz medija saznao za skup podrške i da je došao da pruži podršku počasnom građaninu Nikšića Novaku Đokoviću.

"I ja sam kao građanin ovog grada osjetio tu potrebu da dam podršku Novaku Đokoviću zbog svega što mu se dešava. Prije svega želim da mu čestitam na tome što je posvjedočio i projavio da je slobodan čovjek. To je najveća titula od svih onih koje je osvojio. On je pokazao da pored toga što je najuspješniji u onome u čemu se bavi da ga taj uspjeh nije zarobio, nije zarobio njegovu ljudsku slobodu koja nam je data od Boga. To je nešto vrijedno pažnje, vrijedno pohvale i mi želimo da poručimo da smo danas uz njega. Nepravedno je sve to što se dešava Novaku Đokoviću ali mi nijesmo narod koji nije navikao na nepravde. Sve smo ih prebrodili prebrodiće i Novak ovu. On je već pobjednik kako god ova situacija da se završi", rekao je Kovačević.

Među okupljenima bili su i predsjednik OO SNP Nikšić Nenad Marković, predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović, poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

Na protestu nijesu poštovane epidemiološke mjere.

Kovačeviću je to drugi put u dva dana da krši epidemiološke mjere donijete u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Prema posljednjim podacima Instituta za javno zdravlje U Nikšiću je trenutno aktivno 1.878 slučajeva zaraze koronavirusa.

Bonus video: