VIDEO Podgorica: Ugašen požar u hali Plantaža

"Materijalna šteta kao i uzork požara se još uvijek utvrđuju. Pripadnici Uprave policije i Vatrogasne službe su na licu mjesta, i u toku su provjere i kontrole kompletnog objekta", naodi se u saopštenju kompanije

33016 pregleda 32 reakcija 45 komentar(a)
Foto: Čitalac Vijesti
Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 24.04.2022. 10:55h

Požar koji je jutros izbio u jednoj od hala kompanije "13. jul Plantaže" je ugašen.

Iz kompanije "13. Jul Plantaže" je saopšteno da u požaru nije bilo povrijeđenih.

"Materijalna šteta kao i uzork požara se još uvijek utvrđuju. Pripadnici Uprave policije i Vatrogasne službe su na licu mjesta, i u toku su provjere i kontrole kompletnog objekta", naodi se u saopštenju kompanije.

Na gašenju požara bile su angažovane sve raspoložive snage Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

Iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada je saopšteno da je požar detektovan u 8.41 časova, a da je lokalizovan u 9.07 časova.

"Nakon izlaska ekipa uslijedilo je više poziva da je u pitanju požar unutar Hale u sklopu "Plantaža 13. jul". Izlaskom ekipa na licu mjesta utvrđeno je da se radi o industrijskom požaru većih razmjera koji je bio u poodmakloj fazi kojim je obuhvaćena Hala C industrijskog postrojenja ispunjena radnim mašinama i instalacijama. U navedenom požaru nije bilo povrijedjenih lica dok je isti lokalizovan u 9.07 časova", saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

Bonus video: