Dvije nagrade za Vrtić "Maša"

Djeca u internacionalnom vrtiću rade po IPC planu i programu i rad je na engleskom jeziku. Namijenjen je djeci našeg i inostranog govornog područja. Naše bogato iskustvo je pokazalo da djeca kroz igru najbolje i najbrže usvajaju jezik i naše sve predstave u kojima glume djeca, a kojih je 3 godišnje se odvijaju na engleskom jeziku. U predstavama se koriste elementi baleta, plesa koje djeca pohađaju tokom godine uz brojne druge aktivnosti kao što su sport, karate, bonton, muzićko, šah, francuski. Sam rad na engleskom jeziku od najranijeg uzrasta pruža djeci mogućnost da jezik usvajaju direktno i spontano bez učenja lekcija i pamćenja, što je slučaj kod djece koja kasnije počnu izučavanje drugog jezika

3120 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vrtić Maša
Foto: Vrtić Maša

Privatna predškolska ustanova "Maša" i Internacionalni vrtić "Maša" u proteklom periodu su dobili 2 nagrade.

Prva nagrada od Sajma knjiga iz Podgorice za doprinos vaspitno obrazovnom procesu namijenjen najmlađim.

Kako se održalo prvo takmičenje dramskog stvaralaštva za djecu "Festicko 2022" i jakoj konkurenciji naša Ustanova je nagrađena za najbolje kostime. Priznanja su lijepa nagrada i podsticaj za naš rad, ali i obaveza da moramo biti još bolji, uspješniji u svemu što radimo i da iskustvo od 17 godina koje je iza nas mora da se dopunjava kreativnošću iz svih oblasti.

Vrtić Maša
foto: Vrtić Maša

Učestvujemo i u manifestaciji Rastimo uz ples 1. juna na trgu koja je regionalnog karaktera gdje u isto vrijeme djeca više država plešu iste koreografije.

Vrtić Maša
foto: Vrtić Maša

Djeca u internacionalnom vrtiću rade po IPC planu i programu rad je na engleskom jeziku i cijela predstava je bila na engleskom jeziku. U predstavi su korišteni elementi baleta, plesa koje djeca pohađaju tokom godine uz brojne druge aktivnosti kao što su sport, karate, bonton, muzičko, šah, francuski. Sam rad na engleskom jeziku od najranijeg uzrasta pruža djeci mogućnost da jezik usvajaju direktno i spontano bez učenja lekcija i pamćenja što je slučaj kod djece koja kasnije počnu izučavanje drugog jezika.

Upis za narednu školsku godinu je u toku i broj mjesta u grupama je ograničen. Upis traje do popunjavanja kapaciteta. Roditelji mogu dobiti i dodatne informacije ukoliko nas kontaktiraju na mail vrticmasa@gmail.com.