informacije web stranice aerodroma crne gore

Nakon višesatnog kašnjenja avion Air Serbia poletio za Beograd

Čitaoci Vijesti danas su se žalili da ni četiri sata nakon zakazanog leta sa sigurnošću nisu znali da li će leta uopšte biti, a oko 19 časova putnici još uvijek nisu bili ni ukrcani

23638 pregleda 22 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.06.2022. 21:59h

Današnji, takozvani poslovni let prevoznika Air Serbia, koji svakodnevno leti iz Podgorice za Beograd u 15.20, prema informacijama na sajtu Aerodroma Crne Gore, poletio je tek večeras oko 20 i 35.

Čitaoci Vijesti danas su se žalili da ni četiri sata nakon zakazanog leta sa sigurnošću nisu znali da li će leta uopšte biti, a oko 19 časova putnici još uvijek nisu bili ni ukrcani.

Let je konstantno pomjeran, prvo za 17 pa za 18 časova, na samom kraju za 19 i 30...

"Ovo je iživljavanje. Naplaćuju se karte za pola sata leta po 150-200 eura, a onda drže putnike kao taoce na aerdoromu. Odlažu let sat po sat i evo sad i ne znamo hoće li ga uopšte biti", komentar je jednog od putnika koji je danas prilikom davanja izjave zamolio za anonimnost.

On je tom prilikom kazao da su predstavnici srpske nacionalne aviokompanije na podgoričkom aerodromu "samo slijegali ramenima".

"Predstavnici Air Srbije na aerdoromu samo sliježu ramenima i pravdaju se kako oni ne mogu da utiču na dešavanja i da samo prenose ono što im jave iz Beograda. Ja sam večeras imao veoma važnu poslovnu večeru i sada moram da odustanem od leta pošto očito neću stići čak i ako leta bude", pričao je ogorčeni putnik.