Prikupljena trenutno neophodna sredstva za Filipovo liječenje

Student iz Crne Gore nalazi se na intenzivnoj njezi u njujorškoj bolnici

51195 pregleda 55 komentar(a)
Filip Dulović, Foto: Gofundme.com
Filip Dulović, Foto: Gofundme.com
Ažurirano: 26.09.2022. 12:28h

Novac koji je trenutno neophodan za liječenje studenta iz Crne Gore Filipa Dulovića (20), u Sjedinjenim Državama, prikupljen je. Na platformi "GoFundMe" se navodi da je ispunjen cilj da se prikupi 100.000 dolara, a do sada je prikupljeno skoro 106.000 dolara.

U toku dana će biti otvoren žiro račun, na koji će moći da se uplati novac za ostale troškove liječenja.

Dulović je prije tri mjeseca radi ljetnjeg zapošljavanja otputovao u SAD, preko "Work and Travel" programa. U apelu porodice za pomoć se navodi da mu je iznenada, prošlog utorka, pukla arterija i izazvala ozbiljno krvarenje u mozgu.

"Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici Mount Sinai West na Menhetnu 59 st. Pod stalnim je nadzorom ljekara i čeka operaciju mozga. Nažalost, ova operacija je prilično skupa i on će morati da ostane u bolnici u Njujorku narednih nekoliko mjeseci dok se ne oporavi i neće moći da radi u narednom periodu", navedeno je ranije u objavi.

Tada je rečeno da je svaka pomoć za plaćanje operacije i drugih medicinskih troškova koji neće biti pokriveni osiguranjem, kao i pomoć oko njegovih svakodnevnih životnih troškova, veoma cijenjena i da će mnogo pomoći da se Filip oporavi.

Filipu možete pomoći doniranjem preko platforme gofundme.

Bonus video: