Sindikat Ski centra Kolašin 1600: Razumijemo smanjenje plate, nemamo zamjerki na rad menadžmenta

Imajući u vidu konstantne inovacije u ponudi ski centra, zaposleni su našli razumijevanja za upravu Društva a to smanjenje će svakako biti nadoknađeno narednog mjeseca, navodi se u saopštenju

8672 pregleda 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Dragana Šćepanović
Ilustracija, Foto: Dragana Šćepanović

Zaposleni nemaju ni jednu zamjerku na rad aktulenog menadžmenta Skijališta Crne Gore, piše u saopštenju sindikata Ski centra Kolašin 1600.

Tvrde i da razloge za smanjenje od 10 odsto na oktobarske zarade razumiju, te da se, kako su napisali, "pripreme za predstojeću zimsku turističku sezonu odvijaju na najbolji mogući način i blagovremno".

Iz sindikata, u prilog stavu "da menadžment radi u najboljem interesu preduzeća", navode činjenicu da je već do sada zarađeno više od 70.000 eura od promotivne prodaje sezonskih ski pass-ova.

Navode da su, "prethodnu zimsku sezonu odradili sjajno, uz ogroman broj pohvala, kako domaćih tako i inostranih gostiju, na račun menadžmenta skijališta, direktora kao i nas samih. Zaposleni su se trudili da, na svaki način, izađu u susret gostima, kao što su i nama u susret izlazili uprava Ski centra i Skijališta Crne Gore. Nemamo nikakvih zamjerki na rad rukovodstva samog Ski centra i direktora Skijališta Đura Miloševića".

"Naprotiv, smatramo da rade sve što je u njihovoj moći da nam omoguće što bolje uslove za rad. Koliko spremno dočekujemo zimsku sezonu mogli su da se uvjere svi, dok su naše kolege radile servis i remont žičara na stubovima, pripremali staze i tehničku opremu za održavanje staza u zimskoj sezoni", piše u saopštenju sindikata Ski centra Kolašin 1600.

Zaposleni kažu i da su, u razgovoru sa rukovodiocem Ski centra Bojanom Medenicom, predsjednicom Upravnog odbora Skijališta Zoricom Vojinović i Miloševićem, dobili čvrste garancije da je "smanjenje vezano samo za oktobarsku zaradu i da će narednih mjeseci primati platu u punom iznosu".

"Imajući u vidu konstantne inovacije u ponudi ski centra Kolasin 1600, zaposleni su našli razumijevanja za upravu Društva i smanjenje oktobarske zarade, a to smanjenje će svakako biti nadoknađeno narednog mjeseca. Molimo sve novinare da, kad se bave temama vezano za poslovanje Ski centra Kolašin 1600, a naročito položaj zaposlenih, dođu i sa nama razgovaraju. Tako će dobiti najprecizniju predstavu o situaciji na skijalištu i stepenu našeg zadovoljstva", poručuju iz sindikata.

Bonus video: