Skupština nabavila dva nova automobila

Glavni razlog nabavke su višegodišnji visoki troškovi transfera, prosječna starost skupštinskih službenih vozila, kao i loše stanje voznog parka. Biće obezbjeđen komforniji i jednostavniji prevoz djece i zaposlenih, prevoz poslanika i stranih delegacija, kao i zaposlenih u skupštinskoj Službi, navodi se u saopštenju

4971 pregleda 18 komentar(a)
Novi automobili, Foto: Skupština Crne Gore
Novi automobili, Foto: Skupština Crne Gore

Skupština Crne Gore nabavila je dva nova automobilia, čime će se značajno smanjiti novčana izdvajanja koja su do sada odvajana za potrebe iznajmljivanja eksternog transporta, saopštili su iz Skupštine.

Ističu da je cilj nabavke racionalizacija troškova, odnosno smanjenje potrebe za iznajmljivanjem vozila za transport.

"Biće obezbjeđen komforniji i jednostavniji prevoz djece i zaposlenih u okviru programa Demokratske radionice, prevoz poslanika i stranih delegacija, te zaposlenih u skupštinskoj Službi", navodi se u saopštenju.

Naglašavaju da su glavni razlog višegodišnji visoki troškovi transfera, prosječna starost skupštinskih službenih vozila, kao i loše stanje voznog parka.

"Sve to nameće obavezu da se krene u rješavanje ovog izazova, na funkcionalan način, i na zadovoljstvo zaposlenih i gostiju najviše zakonodavne institucije u zemlji", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: