FOTO/VIDEO Pogledajte kako je bilo na diplomatskom humanitarnom bazaru

Svoj štand na bazaru tradicionalno su imale Vijesti

29973 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Tina Popović
Foto: Tina Popović
Ažurirano: 03.12.2022. 18:07h

U tržnom centru "Big fashion" danas je otvoren 14. diplomatski humanitarni bazar, u organizaciji Međunarodnog kluba žena.

Organizatori su podsjetili da je prošle godine prikupljeno oko 25.000 eura i zahvalili su izlagačima i građanima.

Predsjednica Međunarodnog kluba žena Elvira Zlatić Presker kazala da je ove godine Upravni odbor Međubarodnog kluba žena odlučio da, u partnerstvu sa Unicefom, donira dio novca Odjeljenju neonatologiji Instituta za bolesti djece, osnovnim školama u Risnu i Bioču, ali i skloništu ža zivotinje u Podgorici.

Zlatić Presker je kazala da svojim doprinosima, i ove godine, učesnici Diplomatskog bazara učestvuju u skupljanju sredstava koja su namijenjena za nabavku onoga što je potrebno za najranjivije grupe u Crnoj Gori.

Poručila je da je cilj da "zajedno gradimo i razvijamo odnose između diplomatske zajednice i građana Crne Gore, prepoznajući ono što nam je zajedničko i slaveći multikulturalnost i različitost".

"Svi zajedno, svojim učešćem na bazaru, dokazuju da prepoznaju značaj angažmana Međunarodnog kluba žena na humanitarnom području u Crnoj Gori", kazala je Zlatić Presker.

Najavila je još nekoliko manjih donacija.

Zahvalila je svima na učešću u bazaru.

Svoj štand na bazaru tradicionalno su imale Vijesti.

U humanom projektu učestvovale su 21 ambasada i brojne organizacije.

Ove godine bazar se održao pod sloganom "Humanost spaja svjetove".

Bonus video: