Jaka bura lomi drveće, dio Herceg Novog bez struje

Ekipe Službe za spašavanje, Komunalne policije, Komunalno stambenog uklanjaju oboreno drveće i grane koje ometaju saobraćaj

31103 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Screenshot/Radio Televizija Herceg Novi
Foto: Screenshot/Radio Televizija Herceg Novi

Jak sjeverni vjetar, od 18:50 duva jačinom od oko 70 kilometara na sat, saopšteno je RTHN iz lokalne meteorološke stanice gdje je mjerenje obavljeno, a udari, kako kažu, mogu biti i intenzivniji u drugim djelovima grada.

Ekipe Službe za spašavanje, Komunalne policije, Komunalno stambenog uklanjaju oboreno drveće i grane koje ometaju saobraćaj.

Ima oštećenih automobila, a pojedini djelovi grada su bez električne energije.

Komandir Službe zaštite i spasavanja Herceg Novi Zlatka Ćirovića, kazao je za RTHN da su njihove ekipe na terenu i uklanjaju drveće na Podima, Savini, Kumboru, Dubravi, Igalu i Kamenarima.

V.d načelnika Komunalne policije Boro Obradović kazao je da je na magistralnom putu dosta polomljenog granja i da je potreban dodatan oprez u saobraćaju.

Oboreno je drvo na Karači, stubovi javne rasvjete u Kumboru i na Toploj III, drvo kod Renoovog servisa, na šetalištu, oborene grane oštetile su automobile na parkingu na Škveru i na Dubravi kod cvjećare...

RTHN prenosi da su bez struje potrošoči dijela Igala, Njivica, Žvinja, Zelenike i dio rivijere.