Admiral Samardžić primio oficire VCG koji su završili školovanje u Italiji i Makedoniji

Admiral Samardžić je čestitao mladim oficirima na postignutim rezultatima tokom školovanja i poželio uspjeh u budućem radu i oficirskoj karijeri.
270 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Samardžić
Dragan Samardžić
Ažurirano: 02.09.2016. 13:39h

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore admiral Dragan Samardžić primio je danas novoproizvedene oficire koji su završili školovanja na akademijama u Republici Makedoniji i Republici Italiji i uručio im odluke predsjednika Crne Gore o unapređenju u početne činove.

Admiral Samardžić je čestitao mladim oficirima na postignutim rezultatima tokom školovanja i poželio uspjeh u budućem radu i oficirskoj karijeri. Takođe, načelnik Generalštaba je oficire upoznao sa težišnim zadacima u Vojsci, mogućnostima za usavršavanje i napredovanje, kao i obavezama koje ih očekuju na početnim oficirskim dužnostima.

Mornarički oficiri Sara Rakočević i Lazar Knežić, koji su školovanje završili na Pomorskoj akademiji u Livornu biće upućeni na šestomjesečno usavršavanje u Italiju, dok će potporučnici Marija Knežević, Vidoje Gluščević i Marko Razić, koji su završili Vojnu akademiju Kopnene vojske u Skoplju, primiti dužnosti u jedinicama Vojske Crne Gore.

Bonus video: