AMSCG: Nepovoljni uslovi za vožnju

Zbog miniranja na stopi mosta Moračica auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati
62 pregleda 0 komentar(a)
saobraćaj kiša AMSCG, Foto: Shutterstock
saobraćaj kiša AMSCG, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.02.2017. 07:44h

U Crnoj Gori se jutros, zbog jake kiše u nižim predjelima i snijega na sjeveru, saobraća u nepovoljnim uslovima, uz smanjenu vidljivot, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Kako navode, sitni odroni učestali su duž klisura i usjeka.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M 2-3 na dionici Podgorica - Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Putnička i kombi vozila, kao i kamioni nosivosti do sedam i po tona i autobusi do 35 sjedišta saobraćaće lokalnim putem, dužine tri i po kilometra, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Teška teretna vozila, kamioni teški više od sedam i po tona i autobusi sa više od 35 sjedišta mogu koristiti alternativne puteve.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Podgorica - Cetinje, lokalitet Kruševo Ždrijelo - kružni tok Cetinje, saobraćaj će biti obustavljen za sve kategorije vozila od osam sati i 50 minuta do deset sati i 50 minuta i od 13 sati i 50 minuta do 15 sati i 20 minuta.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, lokalitet kružni tok Cetinje - treća traka Obzovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve kategorije vozila od osam sati i 50 minuta do deset sati i 50 minuta i od 13 sati i 50 minuta do 15 sati i 20 minuta.

Magistralni put Cetinje - Budva biće zatvoren za saobraćaj od devet sati i deset minuta do 11 sati i deset minuta i od 14 sati i deset minuta do 15 sati i 40 minuta sati zbog rekonstrukcije na dionici Brajići - Lapčići.

Do završetka rekonstrukcije magistralnog puta M2-3 Cetinje - Budva, dionica Košljun - Zavala, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet sati i 30 minuta do 11 sati i deset minuta i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 40 minuta.

Zbog miniranja na stopi mosta Moračica auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Privremeno će do 31. marta na magistralnom putu M18 Danilovgrad - Podgorica biti promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova zbog geotehničkih istraživanja.

Na magistralnom putu M-2 dionica Rožaje - Špiljani, lokalitet raskrsnica Vuča - granica Crne Gore, zbog istražnih radova, od osam sati do 18 sati biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija.

Bonus video: