AMSCG savjetuje oprez: Vožnju prilagoditi uslovima na putu

Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila do devet do 11 sati i od 14 do 16 sati. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično
316 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Crnoj Gori jutros je, na putevima van gradskih sredina, saobraćaj umjerenog inteziteta, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu.

Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila do devet do 11 sati i od 14 do 16 sati. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: