AMSCG: Vidljivost smanjena zbog magle po kotlinama i duž rijeka

Na regionalnom putu Crkvice - Vrulja saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja
0 komentar(a)
saobraćaj, putevi, automobila, Foto: Shutterstock
saobraćaj, putevi, automobila, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.10.2016. 06:34h

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a vidljivost je zbog magle smanjena po kotlinama i duž rijeka, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju.

Na regionalnom putu Crkvice - Vrulja saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, biti obustavljen ne duže od 30 minuta od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan - Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: