Apel da se pomogne Radulovićima: Djeca preživljavaju zahvaljujući pomoći građana

Bogdan, Novak i Milodarka su djeca sa posebnim potrebama, dok je njihov otac paralizovan nakon moždanog udara i nalazi se u KC-u
70 pregleda 7 komentar(a)
Radulovići, Komani, Foto: Banka hrane
Radulovići, Komani, Foto: Banka hrane
Ažurirano: 03.04.2017. 19:41h

Nevladina organizacija Banka hrane apelovala je da se pomogne porodici Radulović, koja živi u vrlo teškim uslovima u selu Komani. Na dvadesetak kilometara od Podgorice, a daleko od svojih vršnjaka, u vrlo teškim uslovima žive Bogdan, Novak, Milodarka i Petar sa roditeljima.

Bogdan, Novak i Milodarka su djeca sa posebnim potrebama, dok je njihov otac paralizovan nakon moždanog udara i nalazi se u KC-u.

Majka, Jelena, je takođe lošeg zdravstvenog stanja, tako da ova djeca preživljavaju zahvaljujući pomoći građana.

Banke hrane je apelovala na institucije da zbog zdravstvenog stanja djece i materijalnih nedaća u kojima žive pomognu da ukoliko žele da nastave školovanje u ustanovi koji bi im obezbijedila boravak i školovanje.

Iz te NVO su apelovali na građane i firme da pomognu donacijama hrane, odjeće, obuće, stvari za kuću a dodatne informacije su moguće na mail bankahranepg@gmail.com, dok se novčane donacije mogu uplatiti putem žiro računa: Radulović Jelena 535-0400200934677-63 kod Prve banke.

Bonus video: