Apel Komunalne policije u Baru: Ne palite gume

"Posebnu pažnju posvetićemo obilasku lokacija u Sokolani i Starom Baru, potrudićemo se da se ovakvoj praksi stane na kraj", rekao je jutros “Vijestima” vršilac dužnosti načelnika barske Komunalne policije Stevo Pejović.
53 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2018. 06:24h

Iz barske Komunalne policije upućen je apel građanima da se uzdrže danas od paljenja “prvomajskih vatri”, odnosno automobilskih guma, koje su do sada po pravilu obilježavale predvečerja svakog 30 . aprila na više mjesta na barskoj periferiji. U kontroli terena, patrole Komunalne policije juče popodne na brdu Mukoval pronašle su na jednoj lokaciji pripremljenu gomilu sa preko stotinu starih guma, koje danas prijepodne treba da budu pokupljene.

"Skrećemo pažnju svima koji žele da pale gume da time izazivaju ozbiljne ekološke incidente, a takođe se izlažu i novčanim sankcijama i prekršajnim prijavama koje ćemo podnositi protiv svih lica koja pronađemo da pale gume. Posebnu pažnju posvetićemo obilasku lokacija u Sokolani i Starom Baru, potrudićemo se da se ovakvoj praksi stane na kraj", rekao je jutros “Vijestima” vršilac dužnosti načelnika barske Komunalne policije Stevo Pejović.

On je kazao da vatrogasci navode kako je teško ugasiti gume “jer gore do žice”, pa se za njihovo gašenje mora trošiti skupa pjena.

Galerija

Bonus video: